Forumet në gjuhë vendase

Topic / Topic starter Replies Last postsort ascending
Normal topic Diskutim Rasti
by Valbona Carcani-Mane » 27 Nov 2015 - 1:53pm
2
by Vada Corkery
04 May 2020 - 1:08pm
Normal topic Femijët në situatë rruge dhe nevoja për zgjidhjen apo përmirësimin e gjendjes
by Kushtrim Islami » 12 May 2017 - 12:57pm
1
by Merita Jonuzi
05 Jul 2017 - 2:12pm
Normal topic Fenomenet sociale dhe qasja institucionale
by Kushtrim Islami » 28 Jun 2016 - 11:46am
3
by Natyra Agani
29 Jun 2016 - 11:07am
Normal topic abuzimi sexual - e drejta prinderore
by jonida dhroso » 19 May 2016 - 11:44am
1
by Blerim Shabani
26 May 2016 - 1:46pm
Normal topic Raportimi i dyshimit
by Ina Verzivolli » 18 Mar 2016 - 5:10pm
4
by Agustela Nini-Pavli
14 Apr 2016 - 12:27pm
Normal topic "Shkolla e riedukimit" dhe femijet ne konflikt me ligjin
by jonida dhroso » 20 Jan 2016 - 10:37pm
4
by Armen Mustafa
07 Mar 2016 - 10:55am
Normal topic E drejta e fëmijëve për këshillim psikologjik
by Kushtrim Islami » 03 Mar 2016 - 10:17am
1
by Merita Jonuzi
04 Mar 2016 - 10:29am
Normal topic Perfshirja e femijeve autike ne Sistemin e Mbrojtjes se Femijeve
by Sabina Tahsimi » 11 Jun 2015 - 1:14pm
3
by Alma Gjinishi
22 Feb 2016 - 8:22pm
Normal topic Si e konsideroni vendosjen ne strehimore te femijut bashke me Nenen
by Vebi Mujku » 02 Sep 2015 - 2:23pm
7
by Valbona Carcani-Mane
22 Feb 2016 - 8:22pm
Normal topic "Shkolla e riedukimit" dhe femijet ne konflikt me ligjin
by jonida dhroso » 20 Jan 2016 - 10:38pm
0
by jonida dhroso
22 Feb 2016 - 8:22pm
Normal topic Mbrojtja e femijeve ne shkolla
by Valbona Carcani-Mane » 09 Jun 2015 - 4:38pm
10
by Merita Jonuzi
03 Feb 2016 - 10:57pm
Normal topic Abuzimi seksual i fëmijëve
by Kushtrim Islami » 12 Jun 2015 - 10:28am
14
by jonida dhroso
20 Jan 2016 - 9:47pm
Normal topic Angazhimi i fëmijëve në punë
by Kushtrim Islami » 26 Jun 2015 - 9:50am
10
by Blerim Shabani
21 Sep 2015 - 3:15pm
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic
Subscribe to RSS - Forumet në gjuhë vendase

This project is funded by: