Consolidarea competentelor echipelor multidisciplinare.

3 posts / 0 new
Last post
Teo Rebeja
Consolidarea competentelor echipelor multidisciplinare.

Consolidarea echipei, fortificarea competentelor membrilor acestora este o tematica actuala de interes sporit pentru toti cei antrenati in programe de instruire a adultilor. In cadrul acestei tematici propun sa discutam despre experiente pozitive in instruirea echipelor multidisciplinare: metode si tehnici  relevante pentru sporirea coeziunii de grup, managmentul conflictelor, dinamica grupurilor. 

Arina Cretu
Multumesc, Teo, pentru

Multumesc, Teo, pentru initierea acestui subiect.

Sper ca mai multi profesionisti din Moldova si Romania vor impartasi experientele si ideile proprii. 

As vrea sa mentionez aici ca la inceputul lunii noiembrie a avut loc o conferinta regionala cu aceasta tematica - aici puteti citi mai multe despre conferinta. Moldova a fost reprezentat la conferinta de 6 profesionisti de la Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Inspectoratul General al Poliției al Ministerului Afacerilor Interne, Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei a Consiliului Raional Făleşti, Direcţia Educaţie a Consiliului Raional Ungheni, Consiliul Raional Soroca și Terre des hommes Moldova.

La moment echipa ChildHub lucreaza la un document care va rezuma/analiza modele de EMD utilizate in regiune si va oferi un set de instrumente pentru lucrul in echipe multidisciplinare. Speram ca acest document sa fie disponibil pana la finele anului. 

Arina Cretu
Mentionam mai sus despre un

Mentionam mai sus despre un document care va rezuma/analiza modele de EMD utilizate in regiune, il puteti gasi aici Multi-Agency Working in Child Protection

La moment e disponibil doar in limba engleza, dar speram ca in curand vom reusi sa-l traducem in romana.

This project is funded by: