translation test

Rólunk
Marketing és kommunikációs tanácsadók vagyunk, de mások, mint a többiek. Megpróbálunk nem a kitaposott ösvényen járni, mert jobban szeretünk elöl lenni, mint a többiek után kullogni.

Az igazi erőnk a tanácsadásban és a tervezésben van, de életre is tudjuk kelteni az eltervezett projekteket. Az utóbbi időben főleg online marketinggel foglalkozunk, azon belül is website-okkal, közösségi médiával és internetes értékesítéssel. Bár az internethez értünk leginkább, alvállalkozóinkkal együtt szinte minden olyan
marketingproblémát meg tudunk oldani, amely felmerül egy cég életében.

Kővári István
15 éve dolgozik a szakmában, de ma már szinte csak marketingstratégiai és public relations feladatokkal foglalkozik. Ő írja a legtöbb szöveget, ami kikerül a kezünk közül. Nagy bánata, hogy a cégvezetés, a pénzügyek, az adminisztráció és az értékesítés sok idejét veszi el, és egyre kevesebb energiája marad szakmai kérdésekre és tanulásra.


A Virgin Atlantic passenger plane has landed safely at London's Gatwick Airport after a "technical issue" with part of its main landing gear.

Virgin flight VS43 was travelling from Gatwick to Las Vegas when it had to return to the West Sussex airport.

The Boeing 747 circled over Devon and Sussex in southern England to burn off fuel before making a bumpy but safe landing just before 16:00 GMT.

Gatwick's runway is shut causing severe delays and flights to be diverted.

.

 

This project is funded by: