Najnovije v(ij)esti

27. 12. 2020.
Moj glas je šestonedeljni program u školama i na fakultetima koji se bavi eksploatacijom mladih. Program ima za cilj pružanje podrške tinejdžerima uzrasta od 11 do 19 godina koji imaju iskustvo socijalne isključenosti, vršnjačkog odbacivanja,... Pročitajte više
14. 11. 2020.
„Ne sumnjam da ćete se dobro slagati sa mladima, ali čuvajte se pojedinaca iz redova zaposlenih.“ Ovo je savet koji je David Jones, radnik u državnoj instituciji za smeštaj, primio od svog šefa prvog dana. Jedanaest godina kasnije... Pročitajte više
30. 03. 2020.
Mreža organizacija za decu Srbije želi da sazna kako pandemija korona virusa utiče na decu. Vaši odgovori će nam pomoći da saznamo šta je po vašem mišljenju deci u ovom trenutku najpotrebnije, kako se osećate i šta vas najviše brine. Upitnik je... Pročitajte više
25. 03. 2020.
Socijalna radnica za zaštitu dece opisuje kako su se njen rad i zaštita dece promenili usled koronavirusa. Ona naglašava važnost Nacionalne zdravstvene službe koja je podržala sistem tokom ovih neviđenih vremena. Ona takođe pominje da je oblast... Pročitajte više

Zajednica

Activity

Slika korisnika Éva GombosÉva Gombos has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika László BarczaLászló Barcza has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika László BarczaLászló Barcza has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika László BarczaLászló Barcza has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Boróka ParaBoróka Para has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Andrea BódiAndrea Bódi has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Andrea Nagy-BrozsekAndrea Nagy-Brozsek has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Andrea BódiAndrea Bódi has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Slika korisnika Judit MálicsJudit Málics has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Andrea Nagy-BrozsekAndrea Nagy-Brozsek has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Andrea Nagy-BrozsekAndrea Nagy-Brozsek has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Slika korisnika Andrea BódiAndrea Bódi has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Andrea Nagy-BrozsekAndrea Nagy-Brozsek has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Csilla VargaCsilla Varga has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Hanna HorváthHanna Horváth has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Hanna HorváthHanna Horváth has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Slika korisnika Zsuzsanna BoldogZsuzsanna Boldog has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Child Protection Hub for Eastern Europe
Child Protection Hub
Jugoistočna Evropa
Photo: Tdh | Francois Struzik

Welcome

Ovaj projek(a)t je finansiran od: