Najnovije v(ij)esti

27. 12. 2020.
Moj glas je šestonedeljni program u školama i na fakultetima koji se bavi eksploatacijom mladih. Program ima za cilj pružanje podrške tinejdžerima uzrasta od 11 do 19 godina koji imaju iskustvo socijalne isključenosti, vršnjačkog odbacivanja,... Pročitajte više
14. 11. 2020.
„Ne sumnjam da ćete se dobro slagati sa mladima, ali čuvajte se pojedinaca iz redova zaposlenih.“ Ovo je savet koji je David Jones, radnik u državnoj instituciji za smeštaj, primio od svog šefa prvog dana. Jedanaest godina kasnije... Pročitajte više
14. 01. 2020.
Iako u Evropi ima najmanje 55 miliona dece koja svake godine dožive neku vrstu nasilja, prema podacima SZO, interpresonalno nasilje uglavnom se ne prijavljuje. Prema procenama, 9,6% dece mlađe od 18 godina žrtve su seksualnog zlostavljanja, 22,9%... Pročitajte više
13. 01. 2020.
Kancelarija ITU-a za evropski region poziva države članice, i druge relevantne zainteresovane strane, da odgovore na upitnik u svrhu izrade izveštaja o ekosistemu zaštite dece na internetu, usredsređenom na stanje u pogledu upravljanja i mapiranja... Pročitajte više

Zajednica

Activity

Slika korisnika AnonymousJo Emily has just answered a forum post - Film recommendations
Slika korisnika Chrysa P.Chrysa Pyralemidou has just subscribed to a webinar: Child to parent violance and abuse - A practioner's guide to working with families.
Slika korisnika Dragana VuckovicDragana Vuckovic je upravo oc(ij)enila sadržaj ISPCAN International Congress, Qatar, February 15-17, 2020.
Slika korisnika Dragana VuckovicDragana Vuckovic je upravo oc(ij)enila sadržaj ISPCAN International Congress, Qatar, February 15-17, 2020.
Slika korisnika Dragana VuckovicDragana Vuckovic je upravo oc(ij)enila sadržaj Game People - Irregular Migration and Risks.
Slika korisnika Aida IvkovicAida Ivkovic je upravo oc(ij)enila sadržaj Birth Registration for Every Child by 2030: Are we on track?.
Slika korisnika Aida IvkovicAida Ivkovic je upravo oc(ij)enila sadržaj Child protection & resilience: A PRUV research report.
Child Protection Hub for Eastern Europe
Child Protection Hub
Jugoistočna Evropa
Photo: Tdh | Francois Struzik

Welcome

Ovaj projek(a)t je finansiran od: