TOP TRENING – Poziv za učešće na treningu za trenere/ice

Datum: 
20. 08. 2019. to 25. 08. 2019.
Organiser: 
Centar E8
Location: 
Mali Idjos, Srbija
Type of event: 
Offline
Deadline for registration: 
15. 08. 2019.

Ukoliko vas zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želite da učestvujete u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, pozivamo vas da se prijavite na veliki, letnji, sveobuhvatni *TOP* trening za trenere/ice Centra E8.
Tražimo mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku koju organizujemo, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i svojim radom značajno doprinesu aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.
Ovaj trening je namenjen svim mladićima i devojkama koji imaju iskustva u radu sa mladima (omladinski radnici/e, edukatori/ke, aktivisti/kinje, studenti/kinje itd.), iskustva u vršnjačkoj edukaciji i koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine i da se priključe trenerskom timu Centra E8. Tokom treninga učesnici/e će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, kao i da podele svoja znanja i iskustva i takođe da uče i jedni od drugih.
TOP trening održaće se u periodu od 20. do 25. avgusta, u zanimljivoj atmosferi Salaša Katai u Malom Iđošu.
Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora. Učesnicama i učesnicima treninga biće obezbeđen prevoz od Beograda do mesta održavanja treninga.
Želimo da vas posebno ohrabrimo da se prijavite ukoliko:
imate između 18 i 30 godina
posedujete relevantno iskustvo (vođenje edukativnih radionica/treninga, volonterizam, aktivizam, rad sa mladima i za mlade, posebno na iste ili srodne teme)
posedujete relevantno formalno i/ili neformalno obrazovanje
delite vrednosti organizacije i programa (nenasilje, ravnopravnost, anti-diskriminacija, zdravi stilovi života, društveno-angažovani aktivizam)
ste osoba koja voli različitosti, fleksibilna, dinamična, proaktivistički nastrojena, željna novih saznanja i novih poznanstava
posedujete visoku motivisanost i dovoljno raspoloživog vremena za aktivnosti programa
znate i aktivno koristite kompjuter i internet, društvene mreže, osnovni Office paket
Ako ste zainteresovani/e da postanete deo tima Centra E8, popunite online prijavu i ohrabrite vaše drugare i drugarice da urade isto.
Rok za prijavljivanje je 15. avgust. Izabrani učesnici biće kontaktirani putem mejla.
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem online formulara!
PRIJAVI SE!
Odabrani učesnici/e biće kontaktirani putem mail-a i telefona i takođe blagovremeno obavešteni o svim logističkim informacijama. Za više informacija možete pisati na jana@e8.org.rs

Sve informacije pogledajte ovde: https://rc.gradjanske.org/top-trening-poziv-za-ucesce-na-treningu-za-tre...

 

Zemlja: 
Srbija

Ovaj projek(a)t je finansiran od: