Learning

In this section you find all types of learning resources, from publications, manuals, self-study materials and e-learning courses.

37 items available. Click here to search.
Uključivanje muškaraca i dječaka u programe jačanja rodne ravnopravnosti (online tečajevi)
01. 01. 2022.
Od 90-tih godina prošlog stoljeća, zastupnici za jednakost spolova su poticali humanitarne i razvojne organizacije da uključe muškarce i dječake kao dopunu osnaživanju žena i djevojaka.
Promicanje integracije migranata i izbjeglica (tečaj) (online tečajevi)
04. 11. 2020.
S obzirom na porast broja multikulturalnih i multietničkih zajednica zbog novih migracija, integracija migranata i izbjeglica može biti izazovna za zajednice domaćine kao i za same migrante i izbjeglice.
Briga za djecu iz ranjivih grupa/skupina (online tečajevi)
06. 04. 2020.
U vremenima štednje i smanjenja javnih usluga/servisa, zadatak identificiranja i brige za djecu iz ranjivih skupina nikada nije bio izazovniji.
SKRB ZA RANJIVE SKUPINE DJECE – BESPLATAN ONLINE TEČAJ (online tečajevi)
28. 10. 2019.
U vremenima smanjivanja opsega javnih usluga i povećanja kriterija na ostvarivanje tog prava, zadatak identificiranja i skrbi za djecu koja pripadaju ranjivim skupinamapostaje velik izazov. U ovom besplatnom online tečaju koji počinje 20.
Smjernice za zadovoljavanje potreba mladih izašlih iz sustava socijalne skrbi (Alati za instruktore)
18. 07. 2018.
Udruga Igra
Udruga „Igra“ i Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece  aktivno surađuju na unapređenju kvalitete mladih koji izlaze iz skrbi. Zajedničkim snagama objavili su 2.
Letnja praksa "Praktična psihopatologija - veštine ispitivanja i savetovanja" u Sofiji, Bugarska (Classroom learning)
02. 07. 2018.
Novi bugarski univerzitet najavio je letnju praksu "Praktična psihopatologija veštine ispitivanja i savetovanja" od 02.07. do 20.07.2018. godine.
Online kurs “Uvod u podučavanje i mentorstvo” (online tečajevi)
15. 03. 2018.
Obezbijeđen od strane Humanitarian Leadership Academy, ovaj kurs ima za cilj da se pruži obuku o podučavanju i mentorstvu koji će se primjenjivati u situacijama odgovora na vanredno stanje, i namjenjen je onima koji rade u humanitaranoj oblasti.
Online kurs: Zašto ljudi migriraju? Činjenice (online tečajevi)
05. 02. 2018.
Ovaj kurs predstavlja jedan od najčešće pogrešno shvaćenih problema u savremenom svijetu: migraciju 
On-line tečaj „Participativna praksa u radu s mladima s iskustvom seksualnog zlostavljanja“ (online tečajevi)
15. 01. 2018.
Ovaj on-line tečaj je dizajniran za stručnjake koji rade sa djecom i mladima koji imaju iskustvo seksualnog zlostavljanja, a da bi im pomogli da razviju participativnu praksu kroz njihov rad i svakodnevno djelovanje.
Razumijevanje depresije i slabog raspoloženja kod mladih osoba (online tečajevi)
06. 11. 2017.
Ovaj besplatni kurs/tečaj, namijenjen roditeljima i profesionalcima, nudi se kao vodič koji pomaže identificiranju i rješavanju depresije i slabog raspoloženja među tinejdžerima i mladima.

Stranice

Ovaj projek(a)t je finansiran od: