Learning

In this section you find all types of learning resources, from publications, manuals, self-study materials and e-learning courses.

27 items available. Click here to search.
Uključivanje muškaraca i dječaka u programe jačanja rodne ravnopravnosti (online tečajevi)
01. 01. 2022.
Od 90-tih godina prošlog stoljeća, zastupnici za jednakost spolova su poticali humanitarne i razvojne organizacije da uključe muškarce i dječake kao dopunu osnaživanju žena i djevojaka.
Promicanje integracije migranata i izbjeglica (tečaj) (online tečajevi)
10. 03. 2021.
S obzirom na porast broja multikulturalnih i multietničkih zajednica zbog novih migracija, integracija migranata i izbjeglica može biti izazovna za zajednice domaćine kao i za same migrante i izbjeglice.
Alternativni načini postupanja prema maloljetnicima (online tečajevi)
11. 06. 2020.
Sljedeći modul za elektronsko učenje (e-learning) namijenjen je da pomogne stručnjacima za zaštitu djece da usmjere maloljetne počinioce van sudskog postupka.
Podrška participaciji djece (online tečajevi)
11. 06. 2020.
ChildHubov e-kurs na temu pružanja podrške participaciji djece kreiran je od strane Centra izvrsnosti za djecu iz alternativnog staranja u Škotskoj (Centre of Excellence for Looked After Children in Scotland (CELCIS)), Univerzitet u Strathclydeu).
Praksa supervizije u ustanovama dječje zaštite (online tečajevi)
11. 06. 2020.
Ovaj kurs je osmišljen za iskusne profesionalce dječje zaštite koji već imaju ili preuzimaju odgovornost za nadgledanje rada drugih zaposlenih. Od učesnika se očekuje da imaju i stručnu spremu ili diplomu.
Briga za djecu iz ranjivih grupa/skupina (online tečajevi)
06. 04. 2020.
U vremenima štednje i smanjenja javnih usluga/servisa, zadatak identificiranja i brige za djecu iz ranjivih skupina nikada nije bio izazovniji.
SKRB ZA RANJIVE SKUPINE DJECE – BESPLATAN ONLINE TEČAJ (online tečajevi)
28. 10. 2019.
U vremenima smanjivanja opsega javnih usluga i povećanja kriterija na ostvarivanje tog prava, zadatak identificiranja i skrbi za djecu koja pripadaju ranjivim skupinamapostaje velik izazov. U ovom besplatnom online tečaju koji počinje 20.
Online kurs “Uvod u podučavanje i mentorstvo” (online tečajevi)
15. 03. 2018.
Obezbijeđen od strane Humanitarian Leadership Academy, ovaj kurs ima za cilj da se pruži obuku o podučavanju i mentorstvu koji će se primjenjivati u situacijama odgovora na vanredno stanje, i namjenjen je onima koji rade u humanitaranoj oblasti.
On-line tečaj „Participativna praksa u radu s mladima s iskustvom seksualnog zlostavljanja“ (online tečajevi)
15. 01. 2018.
Ovaj on-line tečaj je dizajniran za stručnjake koji rade sa djecom i mladima koji imaju iskustvo seksualnog zlostavljanja, a da bi im pomogli da razviju participativnu praksu kroz njihov rad i svakodnevno djelovanje.
Disaster Management and Non-Profit Organization operations (online tečajevi)
19. 05. 2017.
Zaklada Cornerstone ondemand pruža dvije besplatne internetske mogućnosti za učenje, pogodne za one koji su zainteresirani za Operacije Upravljanja Katastrofama i Neprofitne Organizacije.

Stranice

Ovaj projek(a)t je finansiran od: