Lajmet e Fundit

27 Mar 2020
  Aleanca për Mbrojtjen e Fëmijëve në Veprimtarine Humanitare ka hartuar Udhëzimin Teknik për MF gjatë COVID - 19 në mënyrë që të mbështesë punonjësit e mbrojtjes së fëmijëve në përpjekjet e tyre për t'iu përgjigjur MF në këto rrethana... Lexo më shumë
25 Mar 2020
Fëmijët e infektuar nga COVID-19 ka të ngjarë të kenë vetëm simptoma të buta. Pavarësisht kësaj, kjo krizë ka një ndikim të madh në jetën e tyre dhe do të vazhdojë të ketë. Sfidat e qëndrimit në shtëpi janë të shumta për fëmijët... Lexo më shumë
24 Mar 2020
  Organizata Botërore e Shëndetit ka përpiluar një listë me këshilla se si të merreni me stresin e fëmijëve gjatë epidemisë COVID 19. https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/helping-children-cope-with-stress-print.pdf?sfvrsn=... Lexo më shumë
24 Mar 2020
Tani që shkollat ​​janë mbyllur për shkak të kërcënimit të koronavirusit, klasat për shumicën e fëmijëve, mbahen në internet. Ky është një nga përfitimet më të mëdha që ofron Interneti: informacion dhe njohuri për të gjithë, kudo që të jenë.... Lexo më shumë

Komuniteti

Activity

Foto e Dominika RidegDominika Rideg has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Dominika RidegDominika Rideg has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e Dominika RidegDominika Rideg has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Foto e Dominika RidegDominika Rideg has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Claudia LesnjakovicClaudia Lesnjakovic helped improve Childhub by submitting a translation
Foto e OrsiOrsi has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e bernadett.lázárné-radicsbernadett.lázárné-radics has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e bernadett.lázárné-radicsbernadett.lázárné-radics has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e bernadett.lázárné-radicsbernadett.lázárné-radics has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Foto e bernadett.lázárné-radicsbernadett.lázárné-radics has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Andrea JanoviczAndrea Janovicz has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Anna ValkarAnna V has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Anna ValkarAnna V has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e Liliana VidaLiliana Vida has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Child Protection Hub for Eastern Europe
Platforma për Mbrojtjen e Fëmijëve
për Evropen Juglindore
Photo: Tdh | Francois Struzik

Welcome

Ky projekt është financuar nga: