Bëj një pyetje

Përpiqemi që këtë faqe ta bëjmë sa më interaktve të jetë e mundur dhe do të donim të dinim mendimin tuaj. Ju lutem na shkruani, nëse ka ndonjë botim, material trajnimi, mjete për trajnim apo çdo gjë tjetër që po kërkoni, por nuk e gjeni dot. Do të bëjmë të pamundurën për t’iu mbështetur. Edhe nëse kërkoni të punoni për një OJQ apo planifikoni një masë të caktuar advokimi – por keni dilema ose pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni! Këshilltari jonë për advokimin do ju ndihmojë me kënaqësi!

 

  • Merr informacion brenda 48 orëve

    Nëse nuk gjen nje raport specifik apo një botim - na shkruaj dhe do ju ndihmojmë brenda dy ditësh.

  • Pyet për politikat

    Nëse organizata juaj po planifikon masa advokacie dhe dëshironi mbështetje, na pyesni dhe ne do ju përgjigjemi.

  • Suggest an idea

    Write to us with your ideas on how we can improve Childhub!

Ky projekt është financuar nga: