Organizime të ardhshme

Brenda kësaj nisme partnerët e Boshtit tëFëmijëve si partnerët zbatues dhe organizatat bashkëpunuese dhe institucionet organizojnë aktivitete të ndryshme në linjë dhe jashtë linje. Listën mund ta gjeni më poshtë; fillimisht për të ardhmen dhe pastaj të shkuarat për informacionin tuaj.

4 items available. Click here to search.
Ftesë në konferencën ndërkombëtare "Deinstitucionalizimi i Kujdesit për Fëmijët: Investimi në Ndryshim"
05 Nën 2019
Organiser: Qendra Know-How për Kujdesin Alternativ për Fëmijët, NBU, së bashku me MLSP të Republikës së Bullgarisë, Fondacionin Cedar, UNICEF, SOS Fshatrat E Femijeve, Eurochild, Shpresa dhe Shtëpitë për Fëmijë dhe Fondacioni Lumos
Country: Bullgaria
Add to Calendar 11/05/2019 12:00 11/08/2019 12:30 Europe/Budapest Ftesë në konferencën ndërkombëtare "Deinstitucionalizimi i Kujdesit për Fëmijët: Investimi në Ndryshim" Qendra Know-How për Kujdesin Alternativ për Fëmijët, NBU, së bashku me MLSP të Republikës së Bullgarisë, Fondacionin Cedar, UNICEF, SOS Fshatrat e Fëmijëve, Eurochild, Hope dhe Shtëpi për Fëmijët dhe Fondacionin Lumos, ju lutemi të ftoni të merrni pjesë në konferencë ndërkombëtare "...

More details at http://childhub.org/sq/aktivitetet-e-mbrojtjes-se-femijeve-ne-europen-juglindore/ftese-ne-konferencen-nderkombetare

Pallati Kombëtar i Kulturës, Sofje, Bullgari Qendra Know-How për Kujdesin Alternativ për Fëmijët, NBU, së bashku me MLSP të Republikës së Bullgarisë, Fondacionin Cedar, UNICEF, SOS Fshatrat E Femijeve, Eurochild, Shpresa dhe Shtëpitë për Fëmijë dhe Fondacioni Lumos MM/DD/YYYY false
INTERNATIONAL CONFERENCE "DEINSTITUTIONALIZATION OF CHILDCARE: INVESTING IN CHANGE"
05 Nën 2019
Organiser: Ministry of Labor and Social Policy of the Republic of Bulgaria; Know-how Center for Alternative Care for Children, New Bulgarian University; Cedar Foundation; UNICEF; Eurochild; SOS Children's Villages; Hope and Homes for Children; Lumos Foundation
Speaker: Prof. Kevin Browne, Director of Centre for Forensic and Family Psychology, Prof. Peter Fuggle, Director of Clinical Services, Anna Freud National Centre, Charles H. Zeanah, Professor of Psychiatry and Pediatrics, Nathan A. Fox, Distinguished University Professor at the University of Maryland, Charles A. Nelson III, Professor of Pediatrics and Neuroscience, Harvard Medical School, Robert Gilligan, Professor of Social Work and Social Policy, Trinity College, Dublin, Prof. Frank Oberklaid, Honorary Professor of Paediatrics, University of Melbourne, Stela Grigoras, UNICEF ECARO, Andy Bilson, Emeritus Professor in Social Work, University of Central Lancashire
Country: Bullgaria
Add to Calendar 11/05/2019 17:00 11/08/2019 22:00 Europe/Budapest INTERNATIONAL CONFERENCE "DEINSTITUTIONALIZATION OF CHILDCARE: INVESTING IN CHANGE" THE KNOW-HOW CENTRE FOR THE ALTERNATIVE CARE FOR CHILDREN IS ORGANIZING THE INTERNATIONAL CONFERENCE "DEINSTITUTIONALIZATION OF CHILDCARE: INVESTING IN CHANGE" 5th - 9th NOVEMBER 2019 This three day conference and one pre-conference day (05.11.) aim at sharing and discussing relevant data and...

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-events-south-east-europe/international-conference-deinstitutionalization-childcare

National Palace of Culture, Sofia, Bulgaria Ministry of Labor and Social Policy of the Republic of Bulgaria; Know-how Center for Alternative Care for Children, New Bulgarian University; Cedar Foundation; UNICEF; Eurochild; SOS Children's Villages; Hope and Homes for Children; Lumos Foundation MM/DD/YYYY false

@Tdh: Psycho-social activities with children in Ukraine

Opportunity to participate in the next Council of Europe Children’s Rights Conference
13 Nën 2019
Organiser: Council of Europe
Country: Bashkimi Evropian
Add to Calendar 11/13/2019 09:00 11/14/2019 17:00 Europe/Budapest Opportunity to participate in the next Council of Europe Children’s Rights Conference The Council of Europe invites representatives of Independent Human Rights Institutions for Children (Ombudspersons), non-governmental organisations (NGOs), professional networks, private companies, universities or academic networks working on children’s rights who would like to attend its...

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-events-south-east-europe/opportunity-participate-next-council-europe-childrens

Strasbourg Council of Europe MM/DD/YYYY false
ISPCAN International Congress, Qatar, February 15-17, 2020
15 Shk 2020
Organiser: ISPCAN - INTERNATIONAL SOCIETY FOR THE PREVENTION OF CHILD ABUSE AND NEGLECT
Country: Ndërkombëtare
Add to Calendar 02/15/2020 11:00 02/17/2020 11:00 Europe/Budapest ISPCAN International Congress, Qatar, February 15-17, 2020 Abstracts are now open for the ISPCAN International Congress, hosted with our partner Sidra Child Advocacy Program, in Doha, Qatar, February 15-17, 2020. Congress topics include Child Protection in the Digital Age; Child Protection Systems and the Role of Religion; Child Protection in Domestic and...

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-events-south-east-europe/ispcan-international-congress-qatar-february-15-17-2020

Doha, Qatar ISPCAN - INTERNATIONAL SOCIETY FOR THE PREVENTION OF CHILD ABUSE AND NEGLECT MM/DD/YYYY false

Ky projekt është financuar nga: