Include English

Dita Boterore e Punes Sociale, edhe ne Shqiperi!

Data: 
21 Mar 2017 - 10:00am to 2:00pm
Organiser: 
Fakulteti i Shkencave Sociale
Location: 
Aula Magna, Fakulteti i Shkencave Sociale, Tirane
Type of event: 
Offline
Deadline for registration: 
20 Mar 2017

Në kudër të ditës Ndërkombëtare të Punës Sociale, Departamenti i Punës dhe Politikave Sociale – Fakulteti i Shkencave Sociale në bashkëpunim me Shoqatën Kombëtare të Punonjësve Social organizojnë ditën e martë data 21 Mars 2017 Aktivitetin promovues “ Punonjësit Socialë në mbrojtje të të drejtave të personave me probleme të shëndetit mendorë dhe personave me varësi nga substancat”.

Synimi është qe kjo ditë të fokusohet në dy nga fushat kryesore të praktikës së Punës sociale por edhe më sfidueset për profesionin.

Aktiviteti do të zhvillohet ditën e martë, data 21 Mars 2017 ora 10:00 në Sallën Aula Magna, pranë Fakultetit të Shkencave Sociale – Universiteti i Tiranës.

Ftesa dhe axhenda bashkëngjitur.

Vend: 
Shqipëria

Ky projekt është financuar nga: