Konferenca globale e zbatimit 2019: Implementim për Ndikimin

Data: 
16 Sht 2019 - 8:00am to 17 Sht 2019 - 5:30pm
Organiser: 
GIC
CELCIS
Location: 
Glasgow, UK
Type of event: 
Offline
Deadline for registration: 
21 Gsh 2019

 

Kudo ku jeni duke punuar përmes ndryshimit të sistemeve, duke shndërruar shërbime, ose duke bërë ndryshime organizative…
Cilindo sektor ku punoni në: shëndetësi, arsim, mirëqenien e fëmijëve, strehim ...
Nëse ju po ofroni shërbime publike, zhvilloni politika, ose drejtoni hulumtime apo vlerësime…
… Ka vetëm një vend për të qenë këtë Shtator, pasi Konferenca Globale e Implementimit vjen në Mbretërinë e Bashkuar për herë të parë!

Kjo është mundësia juaj personale e unike për t'u përfshirë

Aspak e zakonshme si konferencë, GIC 2019 është një përvojë me të vërtetë perfshirese që i mundëson të gjithëve të hulumtojnë qasjet për të ndihmuar me sfidat e zakonshme me të cilat përballemi të gjithë kur kërkojmë të bëjmë një ndryshim real, efektiv. Ajo do të bashkojë njohuri për programet që synojnë të bëjnë përmirësime dhe sjellin risi. Kjo ngjarje globale është zhvilluar me kontribute nga njerëz që punojnë në Bankën Botërore, OBSH, Pathfinder International, Qeveria Skoceze, Instituti Karolinska, dhe universitete në të gjithë botën - në Mbretërinë e Bashkuar, Kenia, Australi, Skandinavi dhe SHBA, përfshirë Shkolla e Qeverisë Kennedy e Universitetin Harvard. Ka aq shumë per te ofruar prej delegatëve qe do te ndajnë përvojat dhe mësojnë për zbatimin e ndryshimit:

  • Qasja ndaj njohurive prej më shumë se një dekade e analizës së zbatimit - cfarë ka funksionuar, cfarë gabimesh apo dështimesh janë bërë!
  • Merrni pjesë në biseda unike, përmes takimeve profesionale me folësit dhe lehtësuesit.
  • Stimuloni të mësuarin tuaj me informacion të ri i cili do të ndahet për herë të parë
  • Etj

Rregjistrimet para konferencës janë mbyllur. Ju lutemi të kontaktoni info@globalimplementation.org mbi mundësitë e rregjistrimit.

Për më shumë informacion, shikoni fletushkën bashkangjitur, si dhe një permbledhje te shkurter. Rregjistrohuni për pre-conference masterclasses për t'u përgatitur për konferencën dhe për të punuar me disa nga ekspertët më të mirë të fushës!

I interesuar për të shkuar? Të gjitha informacionet relevante janë në dispozicion në këtë faqe: Conference website

 

Dokumentёt e bashkangjitura: 
Vend: 
Ndërkombëtare
Mbretëria e Bashkuar

Ky projekt është financuar nga: