Aktivitete psiko-fizike pёr fёmijё [Video]

This content was suggested by: 
Data: 
05 Pri 2020

Kur jemi nё distancim social, karantinё apo izolim, gjendja e shёndetit tonё mendor mund tё ndryshojё, dhe ne mund tё pёrjetojmё: shqetёsim emocional, frikё dhe ankth, lodhje emocionale, ndjenjё tё mёrzisё, depresion, frustrim, irritim, nervozizёm, e tё tjera.

Prandaj, ёshtё e rёndёsishme tё ndёrmarrim hapa me qёllim ruajtjen e shёndetit mendor tё qytetarёve. Pёrmes kёtij projekti provojmё tё promovojmё ruajtjen e shёndetit mendor tё fёmijёve dhe prindёrve, pёrmes aktiviteteve tё ndryshme psikologjike, sociale, emocionale dhe fizike, qё ata mund ti realizojnё nё shtёpitё e tyre. Kёto aktivitete janё realizuar me ide tё psikologeve shkollore Anita Krasniqi dhe Hanife Zeqiri.

 

Ky projekt është financuar nga: