Multimedia

Ku ke vetëm pak minuta për të përditësuar njohuritë, lexo këtu përmbledhjen e kërkimit, dëgjo një podcast ose shiko një video të shkurtër.

96 items available. Click here to search.
Disney paraqiti temën e martesave të njëjta me seksin në karikaturën e tyre të preferuar Doc McStuffins [Video]
video29 Sht 2017
Published by Disney TV show
Pasi fotografoi princeshat e vogla të një vajze të mbuluar në baltë, Disney trajtoi temën e jetës në një cift të seksit të njëjtë në film
Qytetarët Ikin nga Kosova, të Dëshpëruar nga Gjendja Ekonomike [Video]
video07 Sht 2017
Published by Kallxo.com
Tre autobusë janë mbushur përplot të mërkurën vonë me qytetarë të Kosovës dhe janë nisur në drejtim të Beogradit.
Shkurorëzimet në rritje në Kosovë, fëmijët viktimat më të mëdha [Video]
video16 Gsh 2017
Agjencioni i Statistikave të Kosovës ka publikuar shifrat e divorceve brenda vitit 2016.
Emigrantët e rinj përballen me tmerre të vjetra në rrugën e Ballkanit. [Video]
video25 Kor 2017
Published by Balkaninsight
Një valë e re e emigrantëve që kalojnë në Ballkan në kërkim të sigurisë në BE po sjell dëshmi të reja për dhunën dhe abuzimet që në veçanti i presin gratë dhe fëmijët përgjatë rrugës.
Në politikat zhvillimore të Kosovës fëmijët me talent të veçantë nuk janë prioritet
video12 Maj 2017
Published by Telegrafi
Njëri ndër projektet kryesore që pos tjerash edhe identifikon fëmijët më intelegjencë të jashtëzakonshme, është Instituti ATOMI, i cili mundohet që ata nxënës që i identifikojë t’u orfrojë aktivitete edhe shërbime të ndryshme përkrahëse që t’u leh
UNICEF-i ndihmon fëmijët me aftësi të kufizuara në aktivitete sportive [Video]
video11 Maj 2017
Published by RTV21
Qëllimi, socializimi dhe përfshirja në shoqëri. UNICEF-i dhe Komiteti Olimpik për fëmijë me aftësi të kufizuara nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për përfshirjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara në aktivitete sportive.
Të ndihmuarit e fëmijëve të zhvillojnë reziliencën, të menaxhojnë stresin dhe emocionet e forta, përmes rregullit ’90 sekonda [Document]
document04 Maj 2017
Published by A Lust for Life
Fiona Forman – bashkëautore e ‘Thurja e mirëqenies’, një program i ri i shëndetit pozitiv në shkolla – shkroi një artikull të shkurtër për rregullin e 90 sekondave dhe sesi ai mund të ndihmojë fëmijët të menaxhojnë stresin.
Zhvillimi i reziliences te femijet – 20 strategji te fuqishme, (te mbeshtetura nga shkenca) [Website link]
websitelink04 Maj 2017
Published by Hey Sigmund
Ky artikull, shkruar nga Karen Young, pershkruan sesi mund te zhvillohet rezilienca tek femijet. Artikulli sugjeron 20 menyra per ta bere kete.
E VËRTETA NË LIDHJE ME DËMIN NDAJ VETES (Inforgraf)
infographic24 Pri 2017
Published by Terre des hommes Albania
Ky infograf është mbështetur mbi një broshurë që ka për qëllim të ndihmojë të kuptoni më shumë rreth dëmtimit të vetvetes dhe çfarë të bëni nëse ju jeni të shqetësuar në lidhje me veten tuaj për dikë tjetër.
Raporti mbi të drejtat e femijeve në Hungari 2016 (Video) (Video)
video19 Pri 2017
Published by Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány
Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány publikon një video të raportit vjetor mbi gjendjen e të drejtave te fëmijeve ne Hungari.  

Faqet

Ky projekt është financuar nga: