Multimedia

Ku ke vetëm pak minuta për të përditësuar njohuritë, lexo këtu përmbledhjen e kërkimit, dëgjo një podcast ose shiko një video të shkurtër.

96 items available. Click here to search.
Raport progresi i Child Protection Hub për periudhën 2015-2016 (Infografik) (Infographic)
infographic03 Pri 2017
Published by Child Protection Hub
Ky infografik prezanton rezultatet më të rëndësishme të punës së Platformës Childhub.org në 2015-2016ën. Mund të shihni mëposhtë shifra lidhur me rrjete, analiza, mundësi të mësuari e mjaft të tjera.
“Përballje”: A është alarmante dhuna në shkollat e Kosovës, kush është fajtori? (Video)
video30 Mar 2017
Në emisionin “Përballje” nga ekspertë dhe përgjegjës të fushës së arsimit u diskutua për dhunën në shkollat e Kosovës dhe se kush është fajtori për këtë gjendje. se janë shtuar rastet e fundit të dhunës në shkolla anekënd Kosovës?
Kosovë: Nagavci flet për mësuesen që postoi fotografi në Facebook, thotë se masa disiplinore do t’i jepet gjatë javës (Video)
video21 Mar 2017
Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Arbërie Nagavci, duke e komentuar veprimin e mësueses Lendita Ilazi Fazliu në shkollën “Emin Duraku” e cila kishte publikuar foto të fëmijëve në grup të mbyllur të cilët nuk kishin mësuar vjershën, th
RRUGA DREJT DINJITETIT – FUQIA E EDUKIMIT MBI TË DREJTAT NJERËZORE (Video) (Video)
video07 Shk 2017
Published by Human Rights Education Associates (HREA), Published by Soka Gakkai International (SGI), Published by Office of the United Nations High Commissioner for Human Rights (OHCHR)
Partnerët për Edukim mbi të Drejtat e Njeriut (HREA) Soka Gakkai Internacionale (SGI) dhe Zyra e Komisionierit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut (OHCHR) kanë prodhuar këtë film së bashku si një mjet për të rritur ndërgjegjs
Cfarë ndodh kur ndalojmë së futuri njerëzit në kuti? (Video) (Video)
video06 Shk 2017
Cfarë ndodh kur ndalojmë së futuri njerëzit në kuti?
Si të përballojmë ngacmimet? (Infographic) (Infographic)
infographic31 Jan 2017
Published by Tdh Albania
Ky infograph është bazuar në materialin e përshtatshëm për fëmijët prodhuar nga Qendra Brave Phone Zagreb, me të njëjtin emër.
Acari rrezikon Prishtinasit në nevojë; as këtë dimër s’kanë zgjidhje për strehim (Video)
video17 Jan 2017
Published by Klan Kosova
Temperaturat e ftohta që po mbretërojnë në vend po rrezikojnë jetën e personave që jetojnë në kushte të rënda sociale në kryeqytet.

Faqet

Ky projekt është financuar nga: