Multimedia

Ku ke vetëm pak minuta për të përditësuar njohuritë, lexo këtu përmbledhjen e kërkimit, dëgjo një podcast ose shiko një video të shkurtër.

101 items available. Click here to search.
RRUGA DREJT DINJITETIT – FUQIA E EDUKIMIT MBI TË DREJTAT NJERËZORE (Video) (Video)
video07 Shk 2017
Published by Human Rights Education Associates (HREA), Published by Soka Gakkai International (SGI), Published by Office of the United Nations High Commissioner for Human Rights (OHCHR)
Partnerët për Edukim mbi të Drejtat e Njeriut (HREA) Soka Gakkai Internacionale (SGI) dhe Zyra e Komisionierit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut (OHCHR) kanë prodhuar këtë film së bashku si një mjet për të rritur ndërgjegjs
Cfarë ndodh kur ndalojmë së futuri njerëzit në kuti? (Video) (Video)
video06 Shk 2017
Cfarë ndodh kur ndalojmë së futuri njerëzit në kuti?
Si të përballojmë ngacmimet? (Infographic) (Infographic)
infographic31 Jan 2017
Published by Tdh Albania
Ky infograph është bazuar në materialin e përshtatshëm për fëmijët prodhuar nga Qendra Brave Phone Zagreb, me të njëjtin emër.
Acari rrezikon Prishtinasit në nevojë; as këtë dimër s’kanë zgjidhje për strehim (Video)
video17 Jan 2017
Published by Klan Kosova
Temperaturat e ftohta që po mbretërojnë në vend po rrezikojnë jetën e personave që jetojnë në kushte të rënda sociale në kryeqytet.
TESTO VETEN PËR BURN-OUT [TEST] (Website link)
websitelink07 Dhj 2016
Published by Psychology Today
Konsumimi profesional në lidhje me punën është në rritje në shoqërinë moderne si pasojë e rritjes së ngarkesës në punë, orëve të gjata në punë, mungesës së gjumit, dhe presionit për të balancuar punën, familjen dhe një jetë sociale.
Dita e Konventës së Kombeve të Bashkuara mbi të Drejtat e Fëmijës (Video)
video21 Nën 2016
Published by Save the Children Kosova
Për ta shënuar ditën e Konventës së Kombeve të Bashkuara mbi të Drejtat e Fëmijës, sot Save the Children Kosova do të lansojë raportin “Zëri Ynë”. Klikoni videon për të parë disa gjetje të rendësishme të raportit.
Dhuna kundër fëmijeve në Bashkimin Evropian (Video e ChildHub-it) (Video)
video21 Nën 2016
Published by ChildHub
Kjo video e ChildHub-it përmbledh raportin e fundit të UNICEF-it mbi dhunën ndaj femijëve në BE. Video thekson faktet, shifrat dhe sfidat e mbrojtjes së femijeve në rajon.
Arrestohen 8 të dyshimtë për trafikim të kosovarëve të mitur (Video)
video14 Nën 2016
Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar në bashkëveprim të ngushtë me policinë e disa shteteve evropiane (Hungari, Kroaci, Slloveni dhe Itali) dhe në përkrahje të EUROPOL-it, pas hetimeve intensive të kryera për disa muaj, lidhur me veprimtar

Faqet

Ky projekt është financuar nga: