Regjistrohuni në gazetën tonë

Shkruani më poshtë e-mailin tuaj dhe zgjidhni gjuhën në të cilën preferoni të lexoni Buletinin e Childhub-it.

Duke u abonuar në buletinin e Childhub-it, ju i jepni leje Childhub-it që të ruaj emrin dhe e-mail adresën tuaj në serverin e Mailchimp i cili është në pajtueshmëri me Rregulloren e Përgjithshme për Mbrojten e të Dhënave (GDPR), me qëllim që t'u dërgojë buletinin për aq kohë sa jeni të abonuar. Ju mund të ndërprisni abonimin në çdo kohë. Të dhënat e juaja do të përdoren vetëm për të dërguar buletinin të cilin keni zgjedhur ta pranoni. Këtu mund të gjeni të kompletuar Politikën e Privatësisë.

Childhub Newsletter - English

Bilten - Serbian

Buletini - Albanian

Buletinul - Romanian

Gyermekvédelmi Tudásközpont - Magyar

Российский информационный бюллетень

Український Інформаційний Бюлетень

Previous Editions of the Child Protection Hub Newsletter

Buletin Informativ Românesc

21 Mar 2016

Buletini Shqiptar

08 Maj 2020
05 Mar 2020
05 Shk 2020
04 Sht 2019
04 Pri 2019
05 Shk 2019
07 Dhj 2018
05 Nën 2018
04 Sht 2018
05 Kor 2018
31 Maj 2018
08 Shk 2017

Cro/BiH/Srb Newsletter

English Newsletter

14 Tet 2015

Magyar Hírlevél

Special Edition - Emergency Response To The Influx Of Refugees

Български бюлетин

Ky projekt është financuar nga: