Rreth nesh

Platforma për Mbrojtjen e Fëmijëve është një platformë ku profesionistët shkëmbejnë përvoja dhe njohuri, ku mësojnë nga njeri tjetri dhe marrin e japin mbështetje ose ndajnë mënyrën sesi i qasen një problemi të caktuar. Ne synojmë të zhvillojmë një praktikë për një komunitet të fuqishëm në linjë dhe ju ftojmë të lidheni me ne, të bëheni anëtar, të merrni pjesë, të ndani dhe të mësoni.

Coordinators

Brave Phone
Foto e Vesna Katalinic
Đorđićeva 26,
Zagreb
info@hrabritelefon.hr
+385 1 3793 000
Coordinators in this office:
Tdh Delegation in Moldova
Foto e Veronica Pelivan
Str. Nicolae Iorga, Nr. 6, ap. 3
Chisinau
office@tdh-moldova.md
+373 22 23 80 39
Coordinators in this office:
Tdh Regional Office
Foto e Judit Németh-Almasi
Bem rakpart 50. T.1
Budapest
Hungaria
info@childhub.org
(36 1) 266-5922
Coordinators in this office:
Save the Children North-West Balkans
Foto e Aida Ivkovic
Ljubljanska 16
Sarajevo
aida.ivkovic@savethechildren.org
+387 (0) 33 290 676
Coordinators in this office:
Know How Centre for Alternative Care for Children, New Bulgarian University
Foto e Elen Ivanova
ул. Хан Крум 38А/ Han Krum street 38/A
Sofia
info@knowhowcentre.org
Coordinators in this office:
Know How Centre for Alternative Care for Children, New Bulgarian University
Foto e Radostina Antonova
ул. Хан Крум 38А/ Han Krum street 38/A
Sofia
info@knowhowcentre.org
Coordinators in this office:
The Center for Youth Integration
Foto e Dragana Vuckovic
Šajkaška 27/40, VI sprat
Belgrade
dragana.vuckovic@cim.org.rs
Coordinators in this office:
Tdh Delegation in Kosovo
Foto e Shkendie Maxhuni
Rustem Statovci 11/2
Prishtina
+381 (0)38 244 574
Coordinators in this office:
Terre des hommes Albania
Foto e Valbona Carcani-Mane
Rruga "Skënderbej", Nd. 6 H. 2, Ap. 17 & 18
Tirana
Shqipëria
valbona.carcani@tdh.ch
T +355 (0) 4 223 99 00
Coordinators in this office:
Tdh Delegation in Romania
Foto e Raluca Condruț
Str. Franzelarilor Nr.6, Sector 2
Bucharest
Rumania
Raluca.Condrut@tdh.ch
+40 371 300 390
Coordinators in this office:

Ky projekt është financuar nga: