Ndal dhunës ndaj fëmijëve: 6 Strategjitë për Veprim [Infographic]

Botuesi: 
ChildHub
Data: 
21 Nën 2016

 

Ky Infografik i ChildHub përmbledh gjetjet e një raporti të UNICEF që shqyrton rezultatet e shumta të parandalimit të dhunës dhe programeve të ndërhyrjes të zbatuara në të gjithë globin. Projektet e nderhyrjes dhe reagimit të paraqitura në këtë raport tregojnë qartë se dhuna ndaj fëmijëve nuk është e pashmangshme. Në të vërtetë, hulumtimi tregon se vendosja e metodave të caktuara ka kapacitet dramatik per të zvogëluar nivelin e dhunës që përjetojne fëmijët.

Click image to zoom: 
Topic(s): 
Gjuhё(t) e materialeve: 
English

Ky projekt është financuar nga: