Child protection topic: 'Fëmijët dhe Migracioni'

Displaying 1 - 10 of 408. Click here to refine your search.
“The current refugee “crisis” in Europe has created multiple forms of vulnerability and insecurity for refugee women including various forms of sexual and gender-based violence. Increasing numbers of...
Printre responsabilități se numără: aplicarea legilor internaționale și nationale, a politicilor ONU/UNHCR și a standardelor IASC observarea și respectarea procedurilor standard de operare (SOPs)...
From the introduction of the document: More than a quarter of the refugee and migrants who arrived in Europe via the Mediterranean routes so far this year were children. Many of them arrived withouth...
The European week of sports celebrates its 5th edition this year; and 2019 brings a success story – after a long struggle with documentation, the first refugee in Greece got the official...
Data publicării: 29 August 2019 Publicat de: Proiectul BRIDGE Tipul publicației: Toolkit/ Handbook/Manual   Acest manual de training a fost elaborat în cadrul proiectului „Construirea relațiilor...
Data publicării: 21 August 2019 Publicat de: Proiectul BRIDGE Tipul publicației: Toolkit/ Handbook/Manual   Acest manual de training a fost redactat în cadrul proiectului „Construirea relațiilor...
Kompakti Global mbi Migracionin e Sigurt, dhe të Rregullt (GCM) dhe Kompakti Global për Refugjatët (GCR) u miratuan nga komuniteti ndërkombëtar në vitin 2018. Këto kompakte synojnë të rregullojnë më...
Copiii și tinerii din programul Mentoring for integration of children affected by migration (MINT) al Terre des hommes Romania au fost în această vară la Muzeul Satului, unde au aflat mai multe...
Ky Manual Trajnimi është përgatitur në kuadër të projektit "Ndërtimi i marrëdhënieve përmes zhvillimit inovativ të ndërgjegjësimit të dhunës gjinore në Evropë (BRIDGE). Projekti BRIDGE është një...
  "Pas kthimit, familjet përballen me sfida të ngjashme si ato që i shtynë ata të largoheshin nga vendi, siç është varfëria. Fëmijët preken në veçanti." Terre des hommes përmirëson riintegrimin e...

Faqet

Ky projekt është financuar nga: