Evropa është duke i humbur gjurmët e fëmijëve refugjatë

01 Gsh 2016
Source: 
The Wall Street Journal

The Wall Street Journal raporton se qeveritë evropiane po i humbasin gjurmët e një numri të madh të fëmijëve të cilët kanë hyrë në kontinent pa prindërit e tyre si refugjatë nga zonat e shkatërruara nga lufta në Lindjen e Mesme dhe më gjerë.

Ky projekt është financuar nga: