[Ndërkombëtare] Udhëheqësit botërorë zotohen të eliminojnë shfrytëzimin dhe abuzimin seksual; Shefi i OKB-së e përshkruan rrjedhën e veprimit

18 Sht 2017
Source: 
UN News Centre

Qendra e lajmeve të OKB-së raporton se "Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, António Guterres, i ka bërë thirrje botës të qëndrojë në solidaritet për të dënuar shfrytëzimin dhe abuzimin seksual, ndërsa ai i detajoi iniciativat kryesore në qendër të qasjes së tij ndaj viktimave për ta adresuar goditjen në të gjithë sistemin e OKB-së. "

Series this is part of: 

Ky projekt është financuar nga: