[Shqipëria] Tiranë: “Save the Children” nxjerr studim mbi problemet e fëmijëve

29 Nën 2017
Source: 
VOA News

Zëri i Amerikës ka transmetuar një lajm me fokus në Studimin "Zërat e të rinjve shqiptarë, 2017" të Save the Children, i cili u prezantua më 22 nëntor në Tiranë.

Artikulli përmendi të gjitha gjetjet e studimit ku është e lehtë të vërehet se një numër shumë i madh i fëmijëve dhe të rinjve shprehin nevojën që çështjet që përballen fëmijët në nevojë te merren në konsideratë nga politikëbërësit dhe nevojen për të patur zëren e tyre te përfaqësuar në këto vendime.

Lajm i plotë mund të gjendet në videon e bashkangjitur këtu.

Topic(s): 

Ky projekt është financuar nga: