Si do ta përmirësoje faqen Child Protection Hub?

09 Shk 2016

ChildHub për Mbrojtjen e Fëmijëve është vazhdimisht duke kaluar nëpër zhvillime dhe përmirësime, dhe shumë prej tyre janë të bazuara në opinionin tuaj. Ndërsa ne jemi duke planifikuar një fazë të re të zhvillimeve, ju lutemi të merrni një minutë për të përfunduar këtë studim, i cili përbëhet nga vetëm 1 pyetje. idetë dhe sugjerimet tuaja janë ndihmë e madhe për ne, dhe ne do të bëjmë çmos për të vënë ato në praktikë!

Take the survey!

Ky projekt është financuar nga: