Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
21 Tet 2019
  Grupi i Ekspertëve i Këshillit të Evropës për Trafikimin e Qenieve Njerëzore (GRETA) ka pranuar përparimin e Zvicrës në identifikimin dhe mbrojtjen e viktimave të trafikimit njerëzor, por në të njëjtën kohë bëri thirrje për masa të mëtejshme për...
04 Pri 2016
Swissinfo raporton se grupi i parë i refugjatëve që do ti marrë Zvicra si pjesë e programit të zhvendosjes së refugjatëve të Bashkimit Evropian do të përbëhet nga 30 persona, është konfirmuar. Azilkërkuesit, kryesisht nga Eritrea dhe Siria, janë...

Ky projekt është financuar nga: