Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
08 Pri 2019
Ndryshimet  klimatike po thellojnë kërcënimin mjedisor me të cilin përballen familjet në komunitetet më të varfëra të Bangladeshit, duke i lënë ata të paaftë për t'i mbajtur fëmijët e tyre siç duhet, të ushqyer, të shëndetshëm dhe të arsimuar ", tha...

Ky projekt është financuar nga: