Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

197 items available. Click here to search.
27 Dhj 2016
Trajnimi për Manualin didaktik për parandalim të dhunës në shkolla   Sipas planifikimeve të përbashkëta nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe  Save the children, u realizua pjesa e dytë e trajnimit të...
23 Dhj 2016
Prishtinë, 19 Dhjetor 2016 – Është përmbyllur projekti tre vjeçar “Ri-integrimi i të burgosurve pas lirimit” me theks të veçantë  femrat e burgosura dhe të miturit që ndodhen në Qendrën Korrektuese në Lipjan, projekt ky i mundësuar nga Caritas...
22 Dhj 2016
Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Agjensia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve, Fakulteti i Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës dhe CRCA Shqipëri, me mbështetjen e UNICEF dhe në bashkëpunim me Terre des Hommes,...
21 Dhj 2016
Policia e Kosovës, gjegjësisht Zyra për të Drejtat e Njeriut, ka mbajtur takime me Drejtorët e të gjitha shkollave ciklit të mesëm të ulët në komunën e Gjakovës. Qëllimi i takimit ishte që të informohen Drejtoret e shkollave në fjalë se si behet...
21 Dhj 2016
Me 21 Dhjetor 2016 u mbajt takimi i dytë i Komitetit Kosovar për Parandalimin dhe Eleminimin e Punës së Fëmijëve. Takimi pati si qëllim kryesor prezantimin e rezultateve kryesore rreth implementimit të Planit të Veprimit 2015-2016 dhe në të njëjtën...
21 Dhj 2016
Prishtinë, 20 dhjetor 2016 Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë, i cili përfaqëson 22 organizata jo qeveritare në fushën e mbrojtjes së fëmijëve,  në bashkëpunim dhe financiarisht të mbështetur nga UNICEF, ndau çmimet vjetore për...
21 Dhj 2016
Komuna e Prishtinës ka nisur procesin e vlerësimit të aplikimeve të dorëzuara për ndarjen e banesave sociale. Komiteti Vlerësues është përbërë nga pesë anëtarë dhe gëzon mandatin e kryerjes së vlerësimit të të gjitha aplikimeve. Në total, Komiteti...
20 Dhj 2016
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme i Republikës së Kosovës, z. Valdet Hoxha, koordinatorët Kombëtar Anti-trafik të Shqipërisë, znj. Elona Gjebrea Hoxha dhe koordinatori i Malit të Zi, z. Zoran Ulama, nënshkruan sot në Tiranë deklaratën e...
19 Dhj 2016
Childhub.org ka kënaqësinë të njoftojë publikimin e kursit të parë online (e-learning course)! Ky kurs është përpiluar nga CELCIS: Centre of Excellence for Looked After Children in Scotland, nga Universiteti i Strathclyde. Kursi ka lidhje me "...
19 Dhj 2016
Më 19 Dhjetor 2016 , në Tiranë  Koordinatorët Kombëtar Anti-trafik të Shqipërise, Malit të Zi dhe Kosovës deklaruan vullnetin dhe angazhimin e institucioneve të tyre në garantimin e aplikimit të Procedurës sw Unifikuar Standarte të Veprimit për...

Faqet

Ky projekt është financuar nga: