Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

4 items available. Click here to search.
07 Gsh 2019
Shumë fëmijë që kthehen në shkollë përballen me ngacmimin dhe mund të vuajnë nga ankthi, depresioni, ndjenja e turpit dhe probleme të tjera të rënda. Ngacmimi mund të ketë pasoja të menjëhershme dhe të gjata për shëndetin mendor të një të riu....
13 Kor 2019
The National Network for Children njoftoi se Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) e Bullgarisë ka njoftuar kalimin e ndryshimeve të rëndësishme në legjislacionin për mbrojtjen e fëmijëve. Ministria thekson se këto ndryshime nuk paraqesin...
07 Maj 2019
  Më 24 prill 2019, një përfaqësues i Qendrës së Kujdesit Alternativ për Fëmijët, NBU, mori pjesë në takimin kombëtar "SIRIUS: Zhvillimi Pozitiv dhe Hapat drejt Integrimit Arsimor të Fëmijëve Refugjatë: Praktikat e mira nga Bullgaria dhe Evropa"....
25 Qer 2016
TechCrunch raporton për një aplikacion të ri që është duke u përdorur për të identifikuar dhomat e hoteleve në të cilat viktimat e trafikimit të janë mbajtur. Njerëzit janë të inkurajuar për ta ngarkuar një imazh të dhomës së hotelit të cilat...

Ky projekt është financuar nga: