Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
11 Kor 2016
Në datat 6 dhe 7 korrik 2016, në Tiranë u zhvillua një takim tre palësh ndërmjet përfaqësuesve të qeverive të Shqipërisë, Kosovës dhe Malit të Zi për të diskutuar mbi zbatimin e “Protokolleve Dypalëshe të Bashkëpunimit në lidhje me Identifikimin,...

Tdh / Peter Käser

25 Pri 2016
Rrjeti i partnerëve të projektit Mario ndan shqetësimin e shprehur nga agjencitë e OKB-së në lidhje me kushtet e vështira dhe të pasigurta me të cilat po përballen refugjatët në qendrat e tranzitit dhe të azilit në Maqedoni. Më shumë se 1.000...

Ky projekt është financuar nga: