Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

6 items available. Click here to search.
18 Tet 2016
18 Tetori është Dita Evropiane Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore. Për të shënuar këtë ditë, Zyra e Koordinatorit Nacional Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore e Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të organizojë konferencë për Ditën e BE-së...
25 Qer 2016
TechCrunch raporton për një aplikacion të ri që është duke u përdorur për të identifikuar dhomat e hoteleve në të cilat viktimat e trafikimit të janë mbajtur. Njerëzit janë të inkurajuar për ta ngarkuar një imazh të dhomës së hotelit të cilat...
11 Maj 2016
European Parliament News ka publikuar një intervistë e cila është kryer me Catherine Bearder, anëtare e grupit ALDE në Mbretërinë e Bashkuar e cila shkroi një raport në lidhje me legjislacionin e trafikimit të qenieve njerëzore në BE dhe se si të...
10 Shk 2016
The Guardian raporton se aktivisti i shëndetit mendor Paul Scates ishte njëri nga një numër i të mbijetuarve i cili flet në kuadër të inaugurimit të javës së dhunës dhe abuzimit seksual dhe në fushatën e re #itsnotokay (shq. nuk është në rregull)....
09 Shk 2016
"Çdo viktimë, që ngre një akuzë, duhet marrë seriozisht. Por në të njëjtën kohë, duke pasur parasysh tmerrin tone kolektiv mbi krimin, pasi dikush ka qenë nje here i akuzuar ai do të mbetet i akuzuar përherë" Kjo është menyra se si shkrimtarja e...
05 Jan 2016
Balkan Insight reports about the issue of criminilising prostitution in Albania: through the story of a woman (who was exploited from age 14) convicted for it - and serving an 18-month sentence in a rehabilitation center for victims of trafficking...

Ky projekt është financuar nga: