Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

3 items available. Click here to search.
19 Maj 2020
Duke ekzaminuar korrelacionet midis masave shtrënguese të marra nga shtetet e BE në kohën e recesionit të madh të vitit 2008 dhe shëndetit të fëmijëve, një artikull i ri hulumtues shqyrton literaturën përkatëse në 5 vitet e fundit mbi vendet që...
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, lancoi platformën avokuese “Miqtë e Fëmijëve”, në një konferencë për media.

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, lancoi platformën avokuese “Miqtë e Fëmijëve”, në një konferencë për media.

 

 

19 Maj 2016
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, lancoi platformën avokuese “Miqtë e Fëmijëve”, në një konferencë për media. Miqtë e Fëmijëve” është platformë avokuese e përbërë nga personalitete me karrierë të suksesshme nga fusha e diplomacisë...
19 Maj 2016
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, lancoi platformën avokuese “Miqtë e Fëmijëve”, në një konferencë për media. Miqtë e Fëmijëve” është platformë avokuese e përbërë nga personalitete me karrierë të suksesshme nga fusha e diplomacisë...

Ky projekt është financuar nga: