Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

3 items available. Click here to search.
04 Shk 2020
Më 18 Dhjetor 2019, Komiteti i Tretë i Asamblesë së Përgjithshme të KB miratoi zyrtarisht një Rezolutë për të Drejtat e Fëmijëve, e cila përqendrohet në të drejtat e fëmijëve pa përkujdesje prindërore. Ky është një moment historik në përparimin në...
13 Kor 2019
The National Network for Children njoftoi se Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) e Bullgarisë ka njoftuar kalimin e ndryshimeve të rëndësishme në legjislacionin për mbrojtjen e fëmijëve. Ministria thekson se këto ndryshime nuk paraqesin...
Latest developments in deinstitutionalisation across Europe
01 Dhj 2016
Dhjetori i 2016 shënon fillimin zyrtar të Fazës II të "Dyert të Hapura për Fëmijët e Europës", një fushatë mbarë Europiane për të mbështetur përpjekjet kombëtare për zhvillimin e sistemeve për mbrojtjen e fëmijëve që forcojnë familjet dhe sigurojnë...

Ky projekt është financuar nga: