Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

3 items available. Click here to search.
08 Qer 2017
Lajme shumë të mira! Sipas numrave, ChildHub ka arritur një rekord të lartë nga muaji mars deri në maj të vitit 2017. Tregohet qartazi se 15, 537 njerëz e kanë vizituar ChildHub-in, me më shumë se 63,000 faqe te shikuara! Është evidente që numri i...
08 Qer 2017
Lajme shumë të mira! Sipas numrave, ChildHub ka arritur një rekord të lartë nga muaji Mars deri në Maj të vitit 2017. Tregohet qartazi se 15, 537 njerëz kane vizituar ChildHub me më shumë se 63,000 faqe te shikuara! Është evidente që numri i...
04 Tet 2016
A e keni imagjinuar çfarë do të bënit në qoftë se do të kishit aq shumë pushtet sa të përmirësonit mirëqenien e të gjithë fëmijëve në botë? Tani mund të hyni në rolin e Ambasadorit të Fëmijëve për një ditë të vetme dhe të merrni vendime për fëmijët...

Ky projekt është financuar nga: