Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

5 items available. Click here to search.
31 Jan 2018
Çdo vit, më shumë se gjysëm milionë fëmijë në Europë vihen në kontakt me ligjin. Për ti ndihmuar ata të kuptojnë proçedurat ligjore dhe të drejtat e tyre, Terre des hommes ka punuar me të rinj për të zhvilluar StoryLab, një lojë celulari inovative...
13 Nën 2017
Në javën e fundit të muajit Tetor 2017, zyra e Terre des hommes – Delegacioni në Kosovë organizoi trajnim me ndihmës mësuesit/et e Klasëve të Mësimit Plotësues (KMP) të komunës së Gjakovës, Prizrenit, Pejës, Klinës, Ferizajit, Vushtrrisë, Podujevës...
07 Nën 2017
Personat e verbër, sidomos fëmijët, kanë përfituar përmes ofrimit të mbështetjes financiare nga Ambasada Çeke në Kosovë, me qëllim të integrimit të fëmijëve të verbëar në sistemin shkollor. Mbështetja me teknologji për të verbër nga ambasada e...
18 Sht 2017
Mbështetja ofrohet nga projekti "Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijëve në Kosovë" financuar nga Zyra e BE-së në Kosovë. Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve - KOMF siguron fonde për shtatë organizata lokale që do të përkrahen për hartimin e...
24 Pri 2017
 TESTI PILOTUES PËR VLERËSIMIN NDËRKOMBËTAR PISA   20 Prill 2017 Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami vizitoi nxënësit e Shkollës së Mesme Profesionale “Gjin Gazulli”, në Prishtinë gjatë pilotimit të vlerësimit...

Ky projekt është financuar nga: