Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
07 Kor 2015
Mijëra refugjatë, azil-kërkues dhe emigrantë - përfshirë edhe fëmijët - të cilët marrin udhëtime të rrezikshme nëpër Ballkan, janë duke vuajtur abuzim të dhunshëm dhe grabitje, në duart e autoriteteve dhe bandave kriminale, të lënë anash në mënyrë...

Ky projekt është financuar nga: