Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
09 Shk 2016
Në 2 shkurt 2016, u organizua lansimi i projektit "Përmirësimi i kushteve të jetesës së fëmijëve emigrantë dhe  të rikthyer në Kosovë" në Hotel Sirius në Prishtinë. Në këtë rast, kanë marrë pjesë palët e interesuara relevante nga niveli qendror dhe...

Ky projekt është financuar nga: