Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

4 items available. Click here to search.
27 Maj 2019
  Përfaqësuesit e Këshillit të Evropës, Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) dhe aktorët kombëtarë nga Portugalia organizuan një seminar "Mbrojtja efektive e fëmijëve refugjatë dhe migrues në Portugali", në Lisbonë më 27-28 maj 2019...
12 Pri 2017
  Udhëzimet e politikave të reja të Komisionit të BE (EU Commission’s new policy guidelines) të cilat ofrojnë veprime konkrete për të mbrojtur të gjithë fëmijët migrantë dhe refugjatë që arrijnë në Europë, janë mirëpritur gjerësisht nga organizatat...
12 Pri 2016
Reuters raporton se kriza e refugjatëve në Evropë ka krijuar një "mundësi të madhe biznesi" për trafikantët e njeriut, dhe qeveritë duhet të zgjerojnë rrugët ligjore të hyrjes për ti mbrojtur fëmijët refugjatë, agjencia e fëmijëve e UN-it (UNICEF)...
02 Shk 2016
UNICEF-i ka lëshuar një deklaratë për shtyp, ku është deklaruar se për herë të parë që nga fillimi i krizës së refugjatëve dhe emigrantëve në Evropë, ka më shumë fëmijë dhe gra në lëvizje sesa meshkujt. Fëmijët dhe gratë tani përbëjnë gati 60 për...

Ky projekt është financuar nga: