Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
07 Qer 2017
Sipas një artikulli të sapo publikuar nga Daily Sabah, lojërat digjitale mund ti pajisin fëmijët e refugjatëve me kapacitete të domosdoshme ndërpersonale dhe mendore. Këto vëzhgime rrjedhin nga gjetjet e Universitetit Bahcesehir të Turqisë,...

Ky projekt është financuar nga: