Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
12 Pri 2016
Reuters raporton se kriza e refugjatëve në Evropë ka krijuar një "mundësi të madhe biznesi" për trafikantët e njeriut, dhe qeveritë duhet të zgjerojnë rrugët ligjore të hyrjes për ti mbrojtur fëmijët refugjatë, agjencia e fëmijëve e UN-it (UNICEF)...

Ky projekt është financuar nga: