Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
18 Pri 2017
  ‘The Guardian’ raporton mbi një studim të Universitetit të Harvardit, të botuar së fundmi, i cili thekson se fëmijët e pashoqëruar afganë, sirianë dhe pakistanezë detyrohen drejt shfrytëzimit seksual për të financuar udhëtimet e tyre nga Greqia....

Ky projekt është financuar nga: