Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
19 Kor 2016
Pokemon Go është duke u përhapur me shpejtësi në të gjithë botën. Si një nga lojërat e para ku realiteti ndërthuret me botën virtuale, është e lehtë për të kuptuar pse ajo tërheq shumë njerëz, duke përfshirë të rinjtë dhe fëmijët. Megjithatë, kjo...
20 Gsh 2015
TakePart raporton në një studim të kryer në Mbretërinë e Bashkuar me afërsisht 900 ofrues shëndetësorë, nga të cilët 13% (një në tetë) kanë raportuar se kanë kontakt me viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore në praktikat e tyre, dhe shumë nga...

Ky projekt është financuar nga: