Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
13 Sht 2017
Strasburg, 12.09.2017 - Komisioneri i Këshillit të Evropës për të Drejtat e Njeriut, Nils Muiznieks, publikon një letër mbi trajtimin e segregacionit të shkollës përmes arsimit gjithëpërfshirës. Letra fillimisht ofron një pasqyrë të segregacionit të...
Latest developments in deinstitutionalisation across Europe
01 Dhj 2016
Dhjetori i 2016 shënon fillimin zyrtar të Fazës II të "Dyert të Hapura për Fëmijët e Europës", një fushatë mbarë Europiane për të mbështetur përpjekjet kombëtare për zhvillimin e sistemeve për mbrojtjen e fëmijëve që forcojnë familjet dhe sigurojnë...

Ky projekt është financuar nga: