Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
19 Kor 2016
Pokemon Go është duke u përhapur me shpejtësi në të gjithë botën. Si një nga lojërat e para ku realiteti ndërthuret me botën virtuale, është e lehtë për të kuptuar pse ajo tërheq shumë njerëz, duke përfshirë të rinjtë dhe fëmijët. Megjithatë, kjo...

Ky projekt është financuar nga: