Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
01 Gsh 2016
The Wall Street Journal raporton se qeveritë evropiane po i humbasin gjurmët e një numri të madh të fëmijëve të cilët kanë hyrë në kontinent pa prindërit e tyre si refugjatë nga zonat e shkatërruara nga lufta në Lindjen e Mesme dhe më gjerë.

Ky projekt është financuar nga: