Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
25 Qer 2016
TechCrunch raporton për një aplikacion të ri që është duke u përdorur për të identifikuar dhomat e hoteleve në të cilat viktimat e trafikimit të janë mbajtur. Njerëzit janë të inkurajuar për ta ngarkuar një imazh të dhomës së hotelit të cilat...
20 Gsh 2015
TakePart raporton në një studim të kryer në Mbretërinë e Bashkuar me afërsisht 900 ofrues shëndetësorë, nga të cilët 13% (një në tetë) kanë raportuar se kanë kontakt me viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore në praktikat e tyre, dhe shumë nga...

Ky projekt është financuar nga: