Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
05 Shk 2016
The Guardian raporton se të paktën 10.000 fëmijë të pashoqëruar refugjatë konsiderohen si të humbur, sipas të dhënave të Europolit. Vetëm në itali rreth 5,000 fëmijë janë zhdukur, ndërsa në Britaninë e Madhe, numri i zhdukur fëmijëve azilkërkues...
16 Sht 2015
Sipas Këshillit Evropian, duke filluar nga 18 nëntor 2015, kjo datë është shpallur si "Dita Evropiane për Mbrojtjen e Fëmijëve nga Shfrytëzimi dhe Abuzimi Seksual (SA) 18 Nëntori do të synojë; ngritjen e vetëdijes publike në lidhje me abuzimin dhe...

Ky projekt është financuar nga: