Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

5 items available. Click here to search.
18 Tet 2016
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve KOMF ka përgatitur një komunikatë për media në lidhje me shkallën e lartë të dhunës së ushtruar ndaj fëmijëve. Të dhënat tregojnë për shkallë të lartë të dhunës të ushtruar ndaj fëmijëve. Sipas Agjencisë...
03 Mar 2016
Në datën 1 Mars 2016, Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë filloi promovimin e një plani mobilizimi për mbrojtjen e fëmijëve nga çdo formë e dhunës. Plani është rezultat i një bashkëpunimi disa mujor të këtij institucioni me partnerë lokalë dhe...
09 Shk 2016
"Çdo viktimë, që ngre një akuzë, duhet marrë seriozisht. Por në të njëjtën kohë, duke pasur parasysh tmerrin tone kolektiv mbi krimin, pasi dikush ka qenë nje here i akuzuar ai do të mbetet i akuzuar përherë" Kjo është menyra se si shkrimtarja e...
09 Shk 2016
Ekspertët në Shqipëri, veçanërisht punonjësit për mbrojtjen e fëmijëve dhe juristët, janë te shqetesuar që gjithmonë e më shpesh fëmijët në Shqipëri po behen viktima të pedofilise në internet. Shkaku kryesor është niveli shumë i ulët i vetëdijes mbi...
05 Shk 2016
The Guardian raporton se të paktën 10.000 fëmijë të pashoqëruar refugjatë konsiderohen si të humbur, sipas të dhënave të Europolit. Vetëm në itali rreth 5,000 fëmijë janë zhdukur, ndërsa në Britaninë e Madhe, numri i zhdukur fëmijëve azilkërkues...

Ky projekt është financuar nga: