Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

5 items available. Click here to search.
06 Gsh 2018
  INSPIRE është një paketë teknike për të gjithë të angazhuarit në parandalimin dhe reagimin ndaj dhunës ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve - nga qeveria deri në organizatat me baze komunitare, nga shoqëria civile deri në sektorin privat. Grupi i Punës...
31 Maj 2017
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Arsim Bajrami, u ka bërë thirrje të gjitha subjekteve politike që gjatë fushatës të mos përdoren adoleshentët dhe fëmijët nën moshën 18 vjeçare. Ai këtë apel e ka bërë pas nënshkrimit të memorandumit me...
18 Tet 2016
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve KOMF ka përgatitur një komunikatë për media në lidhje me shkallën e lartë të dhunës së ushtruar ndaj fëmijëve. Të dhënat tregojnë për shkallë të lartë të dhunës të ushtruar ndaj fëmijëve. Sipas Agjencisë...
28 Tet 2015
"Java për mbrojtjen e viktimave të krimeve" po organizohet për 6 vite radhazi në Kosovë nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, duke filluar më 23 tetor. Këtë vit, fushata një...
16 Sht 2015
Sipas Këshillit Evropian, duke filluar nga 18 nëntor 2015, kjo datë është shpallur si "Dita Evropiane për Mbrojtjen e Fëmijëve nga Shfrytëzimi dhe Abuzimi Seksual (SA) 18 Nëntori do të synojë; ngritjen e vetëdijes publike në lidhje me abuzimin dhe...

Ky projekt është financuar nga: