Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
06 Qer 2017
Bajram Beqiri, Kryetar i Këshillit të prindërve të Kosovës u ka bërë apel partive politike që të jenë të kujdes dhe në asnjë mënyrë të mos i shfrytëzojnë fëmijët për fushatë elektorale, por në vend të saj në programet e tyre politike të fusin sa më...
05 Qer 2015
  Me 1 Qershor ne Elbasan, me rastin e dites nderkombetare te femijeve, USAID dhe Terre des hommes promovuan konceptin e fuqizimit te femijeve per te parandaluar trafikimin ne kuader te projektit “Te bashkuar kunder trafikimit te femijeve”. Ky...

Ky projekt është financuar nga: