Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

3 items available. Click here to search.
18 Sht 2017
Qendra e lajmeve të OKB-së raporton se "Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, António Guterres, i ka bërë thirrje botës të qëndrojë në solidaritet për të dënuar shfrytëzimin dhe abuzimin seksual, ndërsa ai i detajoi iniciativat kryesore...
09 Shk 2016
"Çdo viktimë, që ngre një akuzë, duhet marrë seriozisht. Por në të njëjtën kohë, duke pasur parasysh tmerrin tone kolektiv mbi krimin, pasi dikush ka qenë nje here i akuzuar ai do të mbetet i akuzuar përherë" Kjo është menyra se si shkrimtarja e...
Trajnim mbi abuzimin sexual të femijeve në rrethin e besimit
24 Gsh 2015
Terre des hommes në Shqipëri po kryen një studim mbi abuzimin seksual me fëmijët brenda rrethit të besimit (CSACT). Ky studim lidhet me konventën “Lanzarote” dhe me pyetjet monitoruese përkatëse lidhur me CSACT, të cilat përbëjnë dhe temën kryesore...

Ky projekt është financuar nga: