Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

4 items available. Click here to search.
07 Shk 2019
  Në fillim të vitit 2018, Unioni i Shoqatave të Futbollit Evropian (UEFA) dhe Terre des hommes (Tdh) filluan një partneritet me qëllim forcimin e angazhimit të UEFA-s për ta bërë futbollin një përvojë të sigurt, pozitive dhe të këndshme për të...
18 Sht 2017
Qendra e lajmeve të OKB-së raporton se "Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, António Guterres, i ka bërë thirrje botës të qëndrojë në solidaritet për të dënuar shfrytëzimin dhe abuzimin seksual, ndërsa ai i detajoi iniciativat kryesore...
03 Mar 2016
Në datën 1 Mars 2016, Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë filloi promovimin e një plani mobilizimi për mbrojtjen e fëmijëve nga çdo formë e dhunës. Plani është rezultat i një bashkëpunimi disa mujor të këtij institucioni me partnerë lokalë dhe...
28 Tet 2015
"Java për mbrojtjen e viktimave të krimeve" po organizohet për 6 vite radhazi në Kosovë nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, duke filluar më 23 tetor. Këtë vit, fushata një...

Ky projekt është financuar nga: